Don't give up the fight!

Mars van de moeders


Het was een grijze dag met motregen tijdens de protestmars voor de moeders van de toeslagenaffaire vorige week. Wij liepen mee van Noord naar Zuid om hen te steunen. Over de brug, eindpunt belastingkantoor. Ten onrechte beschuldigd van fraude, hierdoor in de schulden gekomen, verwoeste levens. De regering trad bijna een jaar geleden af. Diezelfde mensen zitten er straks gewoon weer. Maar nog steeds hebben de slachtoffers, in Rotterdam 6000, geen enkele compensatie ontvangen.

Ook bij Viktor Vitamientje komen we ze tegen. Een gezin met 3 kinderen, aangemeld door een van onze partners. Vader werkt fulltime in de bouw, bijna al het geld gaat op aan aflossing. Schaamte en vernedering zitten zo diep, dat zij nooit uit zichzelf bij ons zouden aankloppen. Het helpt nog steeds niet als wij zeggen dat zij hier helemaal niets aan kunnen doen. Hun relatie heeft het gelukkig gehouden en met de kinderen gaat het ook goed. Onze hulp met groente/fruit is zeer welkom, want ze komen net niet rond en het laatste wat ze willen, zijn nog meer schulden.

Don’t give up the fight op onze facebook pagina!

 

Meehelpen?

Nú is het moment, want let op: Alle donaties die VV deze maand ontvangt, verdubbelt het fonds doTerraHealing Hands Foundation.

Kijk hier voor meer info over dit project.

Steun ons via de doneerknop onderaan de pagina: jouw donatie is in november 2x zoveel waard!

Dank je wel, ook namens de gezinnen.