Pasta met broccoli – gemakkelijk

Pasta met broccoli – gemakkelijk
Recept Afdrukken
Pasta met broccoli – gemakkelijk
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Haal de schil van de ui. Snijd het worteluiteinde eraf (het harde gedeelte) en snijd ui in de lengte door. Snijd daarna in stukjes.
  2. Was de broccoli. Snijd de steel eraf en schil deze. Snijd de steel in stukjes. Verdeel de rest van de broccoli in roosjes.
  3. Haal de aarde van de champignons af met een borsteltje of stuk keukenpapier. (let op: NIET onder de kraan: de champignon is als een spons en verliest alle smaak!) Snijd een plakje van de steel en gooi dat weg. Snijd de champignon in plakjes of stukjes.
  4. Doe 2 liter water in een grote pan en breng het aan de kook. Als het water kookt, doe de pasta erbij. Als de pasta niet onder water is, doe er een beetje water bij. Kook op laag vuur 6 minuten.
  5. Doe de broccoli bij de pasta als deze 6 minuten heeft gekookt. Doe het vuur weer wat hoger tot het water weer kookt en draai dan lager. Kook nog eens 7 minuten. Check af en toe of het water nog kookt. Zo niet: draai het vuur iets hoger.
  6. Zet intussen een koekenpan op het vuur en verwarm een scheutje olie op middelhoog vuur.
  7. Doe na een minuut de ui en champignons in de pan en bak dit 5 minuten. Voeg de roomkaas met kruiden toe en een beetje peper en verwarm op laag vuur.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe