Q&A

Q&A

Veel gestelde vragen en antwoorden

Het saldo op de kaart is bedoeld voor groente en fruit. We willen namelijk dat jouw kinderen (en jij ook natuurlijk) meer verse groenten en fruit eten. Je kunt dus alle soorten groente en fruit kopen (ook aardappels, uien, verse knoflook, verse gember e.d.), zowel vers als gedroogd: abrikozen, dadels, vijgen, rozijnen e.d.  Of: diepvries, bijv. spinazie, rode kool met appel. Blikgroente mag ook (maar liever niet te veel), bijvoorbeeld bonen, kikkererwten, linzen, maar wel zonder toevoegingen (dus geen witte bonen in tomatensaus).

Het saldo op de kaart is niet bedoeld voor kant- en klaarmaaltijden, dressing, groentesauzen, gedroogde kruiden en specerijen, noten, rijst of andere granen, blikfruit, diepvriespatat en plastic draagtasjes.

Als je in ons programma komt, sturen we je een welkomstberichtje via WhatsApp. Je kunt de foto’s van de kassabonnen naar dit nummer appen. Dit telefoonnummer staat ook in de welkomstbrief die je van ons per post ontvangt.

Na zes weken wordt jouw Dirk-kaart opnieuw opgeladen, als je alle kassabonnen naar ons hebt gestuurd (via WhatsApp) en het saldo op is. Bewaar jouw Dirk-kaart dus goed. Heb je een cadeaukaart van een andere supermarkt, dan sturen we een nieuwe kaart naar je toe.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een bon kwijtraakt. Probeer dan eerst bij de klantenservice van jouw supermarkt of ze de bon nog kunnen uitdraaien. Lukt dat niet, koop dan voor hetzelfde bedrag groente en/of fruit en app een foto van de kassabon naar ons toe.

We vertrouwen erop dat je de cadeaukaart goed bewaart. Als je de kaart toch kwijtraakt, neem dan contact met ons op via Whatsapp. Indien je jouw kaart meerdere keren kwijtraakt, moeten we je helaas uitschrijven.

Als je een ander product koopt met het saldo, dan tellen we dat niet mee. Dit bedrag blijft dan openstaan totdat je voor hetzelfde bedrag van jouw eigen geld groente en fruit koopt en daarvan de bon instuurt.

Met Viktor Vitamientje kunnen we jouw gezin zeker 1 jaar en maximaal drie jaar helpen met groente en fruit. We hopen dat jullie hierdoor gezonder gaat eten. Na drie jaar worden jullie uitgeschreven zodat we andere gezinnen kunnen ondersteunen.