Samen voor gezond eten

Achtergrond

Tjitske Volkerink is ondernemer en oprichter van het Christelijk Spiritueel Centrum (CSC). Ook is zij sinds 2016 wellness advocate (consulent) van doTerra, een internationaal bedrijf in essentiële oliën. Via de Healing Hands Foundation steunt doTerra projecten van goede doelen in binnen- en buitenland. De samenwerking tussen Viktor Vitamientje en Healing Hands is door persoonlijk contact tussen Marjolein (Viktor Vitamientje) en Tjitske ontstaan. We zien veel gemeenschappelijkheid. Beiden zetten we ons in voor gezond leven: fysiek en mentaal. We kunnen elkaar goed aanvullen.

 

Gezond eten en meer

Gezond leven is gezond eten, maar er is meer. De pure producten van doTerra zijn een ondersteuning in natuurlijk en gezond leven. Gezond leven is waardevol maar heeft helaas ook een prijs die voor mensen met een laag inkomen bijna niet is op te brengen. CSC en VV werken samen om minimaal 35 Rotterdamse gezinnen voor tenminste 1 jaar te ondersteunen.

Wellness-momentje tegen stress

Vanuit onderzoek is bekend dat financiële problemen veel stress veroorzaken. Stress is slecht voor de fysieke gezondheid en maakt ook dat mensen slechtere keuzes maken. Naast het wekelijkse groente- en fruitabonnement via Viktor Vitamientje steunt doTerra de gezinnen met een donatie van olie in natura, essentiële olie die helpt om te ontspannen. Het geeft een positieve emotionele boost, ondersteunt mentale helderheid en helpt om beter te slapen.

DoTerra en Healing Hands

Vanaf de start van doTerra heeft het bedrijf geld apart gezet voor goede doelen. Gemeenschappen rondom boeren en bedrijven waar de olie groeit en geoogst wordt in ontwikkelingslanden, krijgen naast een eerlijke betaling voor het produceren van de oliën, ondersteuning voor water, sanitatie en  opleidingsprojecten. De wellness advocates van doTerra die de olie distribueren, worden actief opgeroepen om projecten aan te dragen uit hun community. De Healing Hands Foundation organiseert dit.

Meer informatie

Christelijk Spiritueel Centrum/ Essentiële Oliën