En zo wil ik (Radka)aan jullie het bestuur van Viktor Vitamientje voorstellen:

Marleen Verhulst (secretaris), Mirjam Borgdorff (penningmeester) en Marije Companjen (lid). Ikzelf ben voorzitter en we hebben op dinsdag bij de notaris de notariële akte getekend. Viktor Vitamientje is nu een officiële stichting!

2015-06-23 14.40.00De afgelopen weken waren dus erg druk en daarom ben ik blij met versterking – Dorith Ravelli – Vereecke werkt 1 dag per week voor Viktor – ze helpt met allerlei klusjes – vooral administratief – maar ze heeft ook al kleurplaten gemaakt voor de kinderen. Heel mooi!

Pilot-gezin met vader Steven is overgestapt naar een andere groenteboer. Eigenlijk een groenteboerin – Sonja, in Berkel. We hebben afgesproken dat Steven zelf de groente en het fruit ophaalt en dat ik 1 keer in de 4 weken betaal. Woensdagochtend is betaaldag. Ik sta bij de kassa. Alles is goed gegaan en Sonja zelf tikt de bonnetjes in de kassa. En dan zegt ze: “Het is 17,65 euro, vindt u het goed als ik er 16 van maak?”

Zomaar…mensen doen gewoon zomaar mee….

2015-06-24 14.18.36Tot slot een verhaal over onze eerste donateur:

Anna (mijn dochter) had voor haar verjaardag 10 euro gekregen van haar schoolgenootje. Ze kwam naar mij toe, ze gaf het geld en zei: Dit is voor je werk, mama, voor die kinderen die weinig eten hebben…