Viktor is een filmster…

Hebben jullie een fijne vakantie gehad?
De afgelopen weken was ik (Radka) wel op vakantie, maar in mijn gedachten en in mijn gesprekken met mijn man was ik vaak bij de stichting. Ik heb een paar boeken gelezen over armoede en kwam tot de conclusie dat het (helaas) het juiste moment is voor een stichting als Viktor Vitamientje – er is zoveel nood!

Schermafbeelding 2015-09-24 om 20.50.28Timon Both – die zich nu eigenlijk de art-director van de stichting zou mogen noemen, zat ook niet stil. Voordat hij de kleurplaten van Dorith in een mooi kleurboek heeft gegoten en visitekaartjes heeft ontworpen, heeft hij 2000 foto’s gemaakt om een stop-motion promotiefilm van Viktor te maken. Is dat niet geweldig?

Nu ik toch aan het opscheppen ben, wil ik jullie alvast verklappen dat we een heus receptenboek gaan maken. Buurvrouw is druk bezig met het schrijven van de recepten voor elke soort groente die de ontvangende gezinnen mogen verwachten. Deze recepten – helemaal door haarzelf bedacht – willen we graag eerst zelf maken. Heb je zin om een recept te proberen en ons dan te laten weten hoe lekker je het vond en hoeveel tijd je nodig had, reageer op dit berichtje!